Een aantal keer per jaar komt het EGLSF bestuur bij elkaar om te vergaderen. De laatste keer in Nederland is alweer bijna 2 jaar geleden tijdens de internationale conferentie over 'Homophobia in Sport' in Utrecht. In het weekend van 25-27 juli vergaderen we wederom in Nederland, in Amsterdam deze keer en worden we gehost door zwemverening Upstream. Naaste de reguliere zaken zal een groot gedeelte van de vergadering in het teken staan van de strategie van de EGLSF, waar gaan we heen richting 2020?

Naast belangrijke zaken is er ook tijd voor ontspanning. Op vrijdag 25 juli organiseren we namelijk een Meet & Greet voor (oud)leden van de EGLSF en andere geïnteresseerden. Wij willen jou (en je mede bestuursleden) graag uitnodigen om onder het genot van een drankje en hapje nader kennis te maken met het bestuur van de EGLSF en met elkaar natuurlijk.

Wanneer: vrijdag 25 juli 2014
Locatie: Amsterdam, exacte locatie wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt
Tijdstip: 19 – 21.00 uur

Heb je vragen over de Meet & Greet, neem dan contact op met Tamara Tien. Laat je ons weten of je hierbij kunt zijn? Je kan je aanmelden via deze link

Wij kijken ernaar uit, jij ook?